Touringkonceptet

Hoteller: Vi har på forhånd reserveret hoteller, som er af forskellig standard, som man vil se under de enkelte rejser. En ting har de tilfælles, de er alle udvalgt, så de passer ind i de daglige ruter og byder på god service og faciliteter i forhold til de lande, vi bevæger os i. Vi har grundet de mange år i rejsebranchen et meget stort netværk og hotellerne er lige fra 4 til 2 stjernet. Ruter og seværdigheder: Vi vælger at køre på de mindre eller små veje, hvor vi har mulighed for det. Vi vil også gerne vise og fortælle om de seværdigheder, der er undervejs, således at man ikke kun oplever den smukke natur, men også får kendskab til områdets historie og kultur.

Bagagetransport: Med turlederen i bagage-vognen sørger vi for at din/jeres bagage kommer tør og uskadt frem, samtidig med at motorcyklen ikke skal ombygges til mobil-home på 2 hjul og dermed gør køreoplevelsen mindre. Vi har selvfølgelig også lidt udstyr med, så vi kan klare små uheld undervejs. På vores USA rejser er der vand og lignende i køletasken, da der kan være varmt og langt til det nærmeste ishus.

Turlederen: Vi fungerer på alle måder som tovholder og servicemand for hele gruppen. Turlederen holder daglige møder om dagsetapens seværdigheder og udleverer kørselsbeskrivelser samt kortmateriale, som enten kan være individuelle eller for hele gruppen. På fastlagte tidspunkter ved udvalgte seværdigheder, som kan være kulturelle, historiske eller blot smukke, vil turlederen tilbyde detaljeret information.
Vi kører forrest, vi kører bagerst, vi finder frokoststeder og foreslår restauranter for middage. Vi er ganske enkelt et sikkerhedsnet, der står til rådighed for jeres ønsker og eventuelle problemer, som måtte opstå.
Skulle der mangle en hånd til ”Afterbike”, kan vi måske overtales til at deltage?

Priser: Vi har selvfølgelig det bedste produkt til den rette pris. Vi har indkalkuleret, hvad vi mener, er selvfølgeligheder: hoteller, fly, færgeoverfarter, biltog, skatter og afgifter, leje af motorcykler med forsikringer, transfer, nationalparker, bagagetransport, turleder, kortmateriale og forplejning, hvor vi mener det er passende – hvilket vil sige, at der på alle Europa rejserne er halvpension. På de oversøiske, er der normalt kun enkelte måltider med, som står beskrevet under den enkelte rejse.

Prisændring:
Programmets priser er beregnet på grundlag af de gældende tariffer, priser, afgifter, skatter og valutakurser pr. 01.09.2018. Dream & Bike Tours kan under særlige omstændigheder ændre den aftalte pris i op- eller nedgående retning. Ændringen skal bero på ændrede skatter og afgifter, store olieprisstigninger eller ændrede valutakurser. En prisændring skal normalt varsles snarest muligt, med mindst 14 dages varsel, og må ikke overstige 10 % af rejsens pris.

Vi har fra 2009 lagt entreer til Nationalparker ind i prisen, hvor vi ved, det er en del af rejsen, dog ikke benzin og drikkevarer, da vi mener, dette er et individuelt forbrug, som er op til den enkelte.
Vi giver plads til, at man også kan bruge en dag på egen hånd, hvis man skulle have lyst til det.